Overrompeling op Salon voor Land- en Tuinbouw

De bezoekers inspecteren enkele landbouwvoertuigen.
Foto Bogaerts De bezoekers inspecteren enkele landbouwvoertuigen.
Het 18de Salon voor Land- en Tuinbouw heeft er een topweekend opzitten, met zondag als uitschieter. "De opkomst lag de helft hoger dan verwacht", klinkt het enthousiast.

"Het was geweldig druk", aldus organisator Nic Vermaut. "We kregen gewoon veel meer volk dan verwacht over de vloer. Voor de opening schreven 150 mensen zich in, maar uiteindelijk daagden er 300 op. Zondag was het hier een overrompeling. Rustig door de gangen wandelen, was even niet meer zo evident. Maar iedereen was tevreden en dat doet natuurlijk deugd."


Het Salon voor Land- en Tuinbouw blijft natuurlijk een echte vakbeurs. "Ongeveer 95 procent van de bezoekers komt uit de landbouwsector. Voor hen is dit ook een ideaal moment om te netwerken."


Volgend jaar wil Vermaut graag meer inzetten op innovatie. "We reikten de prijs voor innovatie uit aan de firma Kerckaert, voor hun doseringsmachine", klinkt het. "We merkten ook dat onze stand rond innovatie erg in de smaak viel. De creativiteit in onze regio is immens." De beurs is ook vandaag nog te bezoeken. Meer info op www.landentuinbouwsalon.com. (BCL)