Kerstslee toont Roeselare vanuit de lucht

De Santa in the Sky ging tientallen keren de hoogte in.
Joke Couvreur De Santa in the Sky ging tientallen keren de hoogte in.

Radio 2 zakte vandaag af naar het Roeselaarse Stationsplein. Lars De Groote maakte er live radio en alle passanten konden stemmen op hun favoriete klassieker voor de 1.000 klassiekers, de eindejaarslijst die ze uitzenden van 26 tot en met 31 december. Wie een stem uitbracht, maakte kans een zitje in de Santa in the Sky ofte de slee van de kerstman die garant staat voor een prachtig zicht over de stad. Eén van de gelukkigen was Ignace Defever die stemde voor Barry White met You’re the First, the Last, My Everything. “Dit smaakt naar meer”, reageert hij na z’n ritje met de slee. “Alleen jammer dat de stevige wind wat roet in het eten strooit waardoor we geen 40 maar slechts 20 meter de hoogte ingingen. Maar toch hadden we nog een prachtzicht op het vernieuwde station en het Stationsplein dat perfect is voor evenementen als dit.” 

Ignace Defever (rechts) genoot van het ritje met de Santa in the Sky.
Joke Couvreur Ignace Defever (rechts) genoot van het ritje met de Santa in the Sky.
Ook schepen José Debels, burgemeester Kris Declercq en OCMW-voorzitter Bart Wenes gingen van de grond.
Joke Couvreur Ook schepen José Debels, burgemeester Kris Declercq en OCMW-voorzitter Bart Wenes gingen van de grond.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.