Infosessie over sociale kinderopvang de Bijspelerij

Enkele ouders en kinderen aan de Freinetschool De Bonte Specht, waar de Bijspelerij tijdens de paasvakantie 2016 georganiseerd werd.
Joke Couvreur Enkele ouders en kinderen aan de Freinetschool De Bonte Specht, waar de Bijspelerij tijdens de paasvakantie 2016 georganiseerd werd.

Al sinds 2016 zijn enkele Roeselaarse ouders grote fans van bijspelen. Tijdens de Bijspelerij zorgt een groep gezinnen tijdens de vakantie in een beurtrolsysteem voor elkaars kinderen op een publieke locatie, meestal een school. Zo zorgen ze voor kleinschalige, gevarieerde en sociale opvang. Eén keer opvang geven, geeft recht op vier opvangbeurten voor je eigen kinderen. De groep wil graag uitbreiden en organiseert daarom een infomoment op zondag 13 januari in ARhus. De bijspelende ouders willen zichzelf voorstellen en praktische info geven. Er zijn ook bijspeelouders present die de kinderen entertainen. Het infomoment start om 10.30 uur en eindigt rond de middag. Inschrijven kan op www.arhus.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.