Bronzen Verkeer op School-medaille voor Vrije Centrumschool Roeselare

De Vrije Centrumschool is door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) beloond met een bronzen Verkeer op School-medaille, een erkenning voor een praktijkgerichte aanpak van verkeerslessen wat betere resultaten oplevert dan louter theorielessen in de klas. De bronzen medaille kan aan de schoolpoort gehangen worden en met de digitale versie pronkt de school nu al op haar website. Ook kregen ze enkele beloningen om de verkeerswerking op school te ondersteunen. 

In totaal reikte de VSV dit jaar 95 gouden, 171 zilveren, 639 bronzen en 12 kleutermedailles uit op basis van de activiteiten die de scholen organiseerden. In totaal zijn dat 917 medailles. Een stijging met 33% tegenover vorig jaar. 39% van alle Vlaamse basisscholen behaalden een medaille Verkeer op School.

De digitale versie van de bronzen medaille kreeg al een plekje op de website van de Vrije Centrumschool.
www.vcsr.be De digitale versie van de bronzen medaille kreeg al een plekje op de website van de Vrije Centrumschool.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.