Blues, rap en een pelgrimstocht for life

RV

De wijk Krottegem laat van zich horen voor de Warmste week. Op vrijdag 7 december vindt in Breda Jazz op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt een uniek concert plaats ten voordele van vzw TEJO Roeselare, die laagdrempelige, therapeutische ondersteuning biedt aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. De Roeselaarse blueslegende Patt Mayeu en Christa ‘rappin’ Vansteenkiste bundelen de krachten en brengen een try-out concert onder de noemer ‘’t is rapper gezegd dan gezongen’. Het concert start om 20.30 uur. Financieel steunen kan door te storten op rekening BE58 6528 1488 7079 van de Krottegemse Ransels met referentie Warmste Week Christa en Patt.

De Krottegemse Colia Stappers zijn op hun beurt fan van het initiatief van Patt en Christa. Zij gaan de opbrengst van het concert op 18 en 19 december te voet naar de Warmste week in Wachtebeke brengen. Tijdens die voettocht van zestig kilometer laten ze zich sponsoren. Iedereen mag meestappen. Overnachten doen ze in hotel Orchidee in Aalter en kost 37 euro, ontbijt niet inbegrepen. Inschrijven kan op 0475/63.06.51 of via frankwauters@opael.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.