‘De kracht van een lied’ levert 4.000 euro op voor vzw Victor

Stien Peeters (rechts), directeur van vzw Victor, en administratief bediende Trui Wellens glunderen dankzij de centen die Johan Platteeuw hen kan overhandigen.
Joke Couvreur Stien Peeters (rechts), directeur van vzw Victor, en administratief bediende Trui Wellens glunderen dankzij de centen die Johan Platteeuw hen kan overhandigen.

Johan Platteeuw (62), de man achter Schoenen Etienne in de Wallenstraat in Roeselare, organiseerde samen met zijn zonen een benefietconcert in CC De Spil. In september stond hij als zanger samen met zijn zoon Gorik op piano en het koor Amigrande op de bühne. Johan heeft nu de opbrengst van ‘De Kracht van een Lied’ aan vzw Victor geschonken. De thuisbegeleidingsdienst voor ouders met kinderen met autisme mocht een cheque van vierduizend euro in ontvangst nemen. Die centen kan de vzw goed gebruiken, want tegen 2020 verhuist Victor van de OLV-markt in Roeselare naar het voormalige VLD-gebouw in de Iepersestraat. Het geld zal onder andere gebruikt worden voor verbouwingen. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Butaye

    Ik ben zelf een persoon met autisme en ben goed geholpen geweest door vzw Victor. Ben dan ook naar het optreden geweest en heb ervan genoten. Zeer mooi. Opbrengst zal goed benut kunnen worden.