Drie kavels en 12 flats op komst

Intercommunale IOK en de sociale woonmaatschappij De Ark brengen dit najaar nog betaalbare drie bouwkavels en twaalf appartementen op de markt.

De kavels die IOK op de markt brengt, zijn de laatste drie in de verkaveling 'Koekhoven 6'. Die nieuwe buurt ligt tussen de Kleine Markweg, Waterdelt en Dijkbeemd. De toegang ligt in de nieuwe straat Bieshoven. De kavels zijn 292 vierkante meter groot. Kandidaat-kopers kunnen zich bij de IOK in Geel inschrijven tot vrijdag 22 september. Dat gebeurt na een telefonische afspraak via 014/56.27.44. De verkoop is gepland op maandag 2 oktober om 18.30 uur in het gemeentehuis in Rijkevorsel.


De sociale woonmaatschappij De Ark brengt dan weer twaalf appartementen op de markt aan Dijkbeemd. De eengezinswoningen zijn verdeeld over twee woonblokken. Elk appartement heeft één of drie slaapkamers, een ruim terras met buitenberging en een autostaanplaats. De appartementen op de gelijkvloerse verdieping zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Inschrijven: 014/40.11.03. (VTT)