Gemeente doet oproep om mening te geven over het waterbeleid

kraantjeswater
RV kraantjeswater
Je kan tot en met 18 juni 2019 je mening geven over het ontwerp van de waterbeleidsnota voor 2020-2025. De waterbeleidsnota is een beleidsdocument met de verschillende visies op het integraal waterbeleid en bestaat uit meerdere onderdelen.

In de waterbeleidsnota 2020-2025 worden de beleidsvisie op het integraal waterbeleid, het overzicht van belangrijke waterbeheerkwesties, het tijdschema en werkprogramma voor de stroomgebiedbeheerplannen 2022-2027 besproken.

Je kan de documenten nalezen op www.volvanwater.be. Tot midden juni kan je je opmerkingen en adviezen indienen via een digitaal inspraakformulier of bij het college van burgemeester en schepenen. Bij dat laatste kan je ook je opmerking schriftelijk indienen.

Als je een opmerking hebt ingediend, ontvang je ook een persoonlijke code. Met deze code kan je later nagaan op welke manier jouw opmerking verwerkt werd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.