Dokter verhuist na maanden van bureaucontainer naar 'echt' kabinet

Bram Peeters is blij om samen met Evelien Van Hoeymissen (psychologe), Wendy Emmerechts, (praktijkassistente) en Magali Nyssens (audiologe) 't Spoor te betrekken.
David Legreve Bram Peeters is blij om samen met Evelien Van Hoeymissen (psychologe), Wendy Emmerechts, (praktijkassistente) en Magali Nyssens (audiologe) 't Spoor te betrekken.

Na maanden van breek- en bouwwerken was het vrijdag eindelijk zover: fier opende huisarts Bram Peeters zijn gloednieuwe dokterspraktijk in de Stationsstraat. Die kreeg heel toepasselijk de naam 't Spoor. De jonge arts ging eigenlijk al in december 2017 aan de slag, in een bureaucontainer. "De verbouwingswerken aan mijn dokterskabinet zouden maanden tijd in beslag nemen. Ik wou sneller starten, omdat er net drie huisartsen in Puurs gestopt waren met werken. Daarom zocht en vond ik een creatieve oplossing: ik ontving mijn patiënten in een bureaucontainer", zegt Peeters. "Ik had alles wat ik nodig had voor mijn consultaties, met een wachtruimte en zelfs een kleine kinderhoek bovenop. Eigenlijk was die kleine ruimte best gezellig! (lacht)." (EDT)