Marktkramers klinken met klanten op het nieuwe jaar

De marktkramers van het Kerkplein klinken op het nieuwe jaar met glühwein en chocomelk
David Legreve De marktkramers van het Kerkplein klinken op het nieuwe jaar met glühwein en chocomelk
De marktkramers die elke week trouw postvatten op het Kerkplein van Puurs-Sint-Amands, klonken donderdagvoormiddag met hun klanten op het nieuwe jaar.

“We trakteerden iedereen die inkopen kwam doen op een tas glühwein of chocomelk. Zo konden we samen met onze klanten 2019 feestelijk inzetten en hen meteen bedanken voor het voorbije jaar”, zegt marktkramer John Michielsens. “We proberen er een traditie van te maken om dit soort activiteiten regelmatiger te organiseren en onze klanten extra te ‘soigneren’. In september trakteerden we iedereen op een glaasje cava om het nieuwe seizoen in te zetten en net als nu kregen we ook toen heel veel fijne reacties. Een wekelijkse markt lokt traditioneel vooral een ouder publiek, maar we merken dat ook de jongeren stilaan weer hun weg naar onze kramen vinden. Met gezellige extraatjes als deze nieuwjaarsdrink willen we hen tonen dat een bezoekje aan de markt meer is dan enkel je inkopen doen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.