Vrijwilligers herstellen jouw spullen in Lijsternest

Picasa
Het gemeentebestuur van Putte organiseert opnieuw een Repair Café in samenwerking met dienstencentrum. De herstellers staan voor je klaar op zaterdag 8 december van 9 tot 13 uur in dienstencentrum Het Lijsternest.

In het Repair Café kan je terecht voor gratis herstellingen aan textiel, juwelen, kleine huishoudtoestellen en software. Een kledingstuk met een scheur? Een broek die iets korter mag? Een broodrooster of mixer die dienst weigert? De vrijwilligers helpen je met enthousiasme. Onderdelen zoals knopen of een nieuwe rits breng je best zelf mee of betaal je ter plaatse. Breng ook het materiaal mee dat nodig is om het apparaat te testen na herstelling, zoals bijvoorbeeld printpapier, een dvd-schijf of een videocassette.

“Oude spullen worden hersteld en krijgen zo een nieuw leven”, aldus schepen van Leefmilieu Jeroen De Cuyper (N-VA). “Door het grote succes is het Repair Café een vaste waarde geworden in Putte. We organiseren het nu voor de achtste keer.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.