Zaterdag 19 januari afscheid van José (60), hoppeteler die omkwam na botsing met tractor

Na het ongeval vatte de tractor vuur.
Lieven Samyn Na het ongeval vatte de tractor vuur.
Op zaterdag 19 januari om 10.30 zal in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in de Casselstraat in Poperinge afscheid genomen worden van landbouwer José Derycke uit Poperinge. De gekende hoppeteler kwam vrijdagochtend langs de Poperingestraat in Westouter (Heuvelland) om het leven bij een botsing met zijn tractor. 

Mogelijk werd hij onwel achter het stuur en botste hij op die manier frontaal tegen een terreinwagen. Meteen na de klap vatte zijn tractor met aanhangwagen vuur. José kon niet meer uit de brandende tractor ontsnappen. Hij had op 8 januari zijn zestigste verjaardag gevierd. Hij laat echtgenote Annick Verdonck, dochter Adeline en zoon Dries na. José was lid van de Landelijke Gilde en bestuurslid bij de coöperatieve Pacohop. José een laatste groet brengen kan in uitvaartcentrum Demuys, Duinkerkestraat 143 in Poperinge. Online condoleren kan via www.demuys.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.