Wintersalon in bibliotheek

Michael Depestele
In de Poperingse bibliotheek De Letterbeek kun je van zaterdag 15 december tot zaterdag 12 januari genieten van de warme sfeer van het Wintersalon.

Kinderen en volwassenen kunnen mee helpen om de kerstboom van de bibliotheek te versieren. Tijdens deze periode kunnen bezoekers ook deelnemen aan de Schrijf-ze-vrij actie van Amnesty International. Op het einde van de kerstperiode verloot de bib vijf boeken onder de deelnemers. Op zaterdag 22 december doet de bib mee aan Lezen for Life in het kader van de Warmste Week. Om 10 uur vindt een voorleesmoment voor kinderen plaats en het bibteam verkoopt koffie en warme choco met gebak. Het Soepcafé biedt soep aan. De opbrengst gaat naar de Luisterpuntbibliotheek. Van 24 december tot en met 12 januari staat er een piano in de bib. Leerlingen van de Academie zorgen voor een toonmomentje, maar iedereen mag erop spelen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.