Tuinhier Poperinge maakt laureaten tuinwedstrijd bekend op nieuwjaarsfeest

Op de foto staan de laureaten met schepen Ben Desmyter en het bestuur van Tuinhier Poperinge.
Michael Depestele Op de foto staan de laureaten met schepen Ben Desmyter en het bestuur van Tuinhier Poperinge.
Tuinhier Poperinge trakteerde zondagnamiddag zijn leden op een nieuwjaarsfeest. De laureaten van de tuinwedstrijd werden er bekendgemaakt.

In het Onze-Vrouwe instituut heeft Tuinhier Poperinge het nieuwe jaar ingezet met een gezellig nieuwjaarsfeest. “Als bestuur willen we onze 120 trouwe leden een mooi feest bezorgen. We nemen de tijd om een babbeltje te slaan, maken plannen voor het nieuwe jaar en delen ervaringen met elkaar uit”, zegt Eddy Lobeau, Tuinhier Poperinge. “Tijdens de 9 activiteiten en voordrachten tijdens het jaar bieden we onze leden heel wat informatie over tuinonderwerpen waarbij ervaren lesgevers een deskundige uiteenzetting brengen over onderwerpen in de moes-, fruit of siertuin.” Op het nieuwjaarsfeest ontdekten de leden ook wie de laureaten van de tuinwedstrijd waren. In de categorie siertuin is Gilbert Laseure de laureaat en Johan Deschuytter werd tweede. Bij de moestuinen werd Noël Pannekoecke eerste en Rik Valcke kaapte de tweede plaats weg. “De laureaat kreeg een mooi tuinboek en daarbij waardebonnen te besteden in een tuincentrum in Poperinge. De tweede in iedere categorie kreeg ook waardebonnen. De overige deelnemers kregen elk een zak professionele potgrond.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.