Kerstbomen te koop in De Lovie

Bewoners van De Lovie, waaronder bewoner Patrick Vandommele, verzorgen en rooien samen met begeleiders hun eigen  kerstbomen.
Michael Depestele Bewoners van De Lovie, waaronder bewoner Patrick Vandommele, verzorgen en rooien samen met begeleiders hun eigen kerstbomen.

Wie nog op zoek is naar een echte kerstboom, moet in De Lovie zijn. In hun geschenkenwinkel De Nieuwe Bankelinde zijn echte kerstbomen te koop. “Samen met begeleiders verzorgen en rooien de bewoners hun eigen kerstbomen. De bomen staan in het Vijverhof in Dikkebus en worden daar gerooid. Daarna worden ze in De Nieuwe Bankelinde te koop aangeboden”, zegt Angie Verbrigghe van De Lovie. De kerstbomen kosten tussen 18 en 28 euro. Op 14 december kun je nog meer kerstsfeer opsnuiven in het kasteeldomein met ‘Kerst op De Lovie’. “De bewoners brengen een eigentijds kerstverhaal. Ook de woordklas van de Kunstacademie brengt een toneelvoorstelling.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.