Jebroer op podium StressFactor Live

De leerlingen en leerkrachten van de scholengemeenschap Bertinus Collectief kijken uit naar hun eigen muziekfestival 'StressFactor LIVE'.
Michael Depestele De leerlingen en leerkrachten van de scholengemeenschap Bertinus Collectief kijken uit naar hun eigen muziekfestival 'StressFactor LIVE'.
Een nieuwe editie van StressFactor Live raast op vrijdag 26 april door scholengemeenschap Bertinus Collectief. Op het podium in het VTI zullen Jebroer, Mark with a K, Mc Chucky en 5napback staan.

Voor dit muziekfestival sloegen de leerlingenraden van de vijf secundaire scholen uit de scholengemeenschap Bertinus Collectief de handen in elkaar. “De voorbereidingen lopen goed. Soms wat druk en chaotisch. ‘Stress’Factor Live heeft zijn naam niet gestolen”, lacht Alison Bailliu, leerkracht in scholengemeenschap Bertinus Collectief. “Het einde is in zicht met het festival zelf als kers op de taart natuurlijk. Als leerkrachten zijn we nu al heel trots op de leerlingen die zich hebben ingezet voor dit festival. Als scholengemeenschap is het de eerste keer dat dit overkoepelend zal worden georganiseerd.” In 2013 vond StressFactor LIVE plaats onder de naam TMF Stressfactor in het Onze-Lieve-Vrouwe-instituut (OLVi). In 2012 in het VTI en De Ast.

Favoriete line-up

Dit unieke muziekfestival vindt plaats op het domein van het VTI-De Ast en is enkel toegankelijk voor leerlingen, leerkrachten en directies van het Bertinus Collectief. “Leerlingen stemden massaal voor hun favoriete line-up die bestaat uit: Mark with a K & Mc Chucky, Jebroer en 5napback. Naast deze drie internationaal gekende artiesten zullen drie leerlingenformaties uit de eigen scholen hun dj-talenten tonen aan het 2000-koppige publiek. Voor de gelegenheid wordt het schooldomein omgetoverd tot een heuse festivalweide met food- en drinkstands, een chillzone en heel wat randanimatie.” 

De leerlingen en leerkrachten die hier hun schouders onder zetten, duimen alvast voor een zonnig en geslaagd festival.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.