Familie neemt afscheid van Jonas (20) in ziekenhuis na ongeval donderdagavond

Zus Charlot plaatst emotioneel afscheidsbericht op Facebook

Papa Marc De Lee, mama Heidi Hemeryck en zus Charlot hebben zaterdag in het ziekenhuis afscheid moeten nemen van Jonas (20), die donderdagavond betrokken was bij een zwaar ongeval in Langemark. Ook Lindsay Lazeure, de vriendin van Jonas, nam afscheid van haar grote liefde. 
De Volkswagen Golf van Jonas kwam na de botsing op een akker terecht.
Hans Verbeke De Volkswagen Golf van Jonas kwam na de botsing op een akker terecht.

De 20-jarige Provenaar raakte om nog onbekende reden met twee wielen van de weg. In een poging om bij te sturen, verloor hij de controle over het voertuig. Er volgde een frontale botsing met een tegenligger. Jonas was kritiek en werd later in het ziekenhuis hersendood verklaard. Alleen machines hielden hem nog in leven. Op Facebook plaatste zus Charlot, die uitgerekend op de dag van het ongeval 16 werd, een emotionele tekst. “Dankjewel voor je berichtje donderdagochtend. Ik heb het niet meer kunnen zeggen, maar het betekent heel veel voor mij. Je zou me naar fuiven brengen als ik 16 was. En de dag dat ik 16 word, ben je er niet meer, onbegrijpelijk. Bedankt voor mijn cadeautje, zo mooi. Ik zal het altijd bij me hebben, beloofd.” 

De uitvaartplechtigheid van Jonas vindt plaats op zaterdag 8 december om 14 uur in de kerk van Proven.

Ook de BMW die betrokken was bij de frontale botsing, liep ernstige schade op.
Hans Verbeke Ook de BMW die betrokken was bij de frontale botsing, liep ernstige schade op.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.