Expo ‘Het wielerleven in het Hoppeland’ in Sint-Bavokerk

Westhoek verbeeldt
De Sportabedevaart vindt op zaterdag 16 februari voor het eerst plaats in Watou met een sportmis en zegening. Ter ere daarvan kun je tot 3 maart de expo ‘Het wielerleven in het Hoppeland’ in de Sint-Bavokerk bezoeken.

Voor het eerst in 77 jaar vindt de Sportabedevaart plaats in Watou, de thuisbasis van Sportaproost E.H. Ludo Lepee. De 77ste editie start op zaterdag 16 februari om 10 uur met een sportmis in de Sint-Bavokerk in Watou. De mis wordt opgedragen door Pierre Breyne, vicaris-generaal van het bisdom Brugge. Om 11 uur worden alle sportievelingen en hun materiaal gezegend op het Watouplein.

In de Sint-Bavokerk wordt ook een stukje wielergeschiedenis van Poperinge en omstreken tentoongesteld. Van 16 februari tot 3 maart kun je in de Sint-Bavokerk in Watou terecht voor de expo ‘Het wielerleven in het Hoppeland’. Een initiatief van Poperinge verbeeldt, in samenwerking met het Stadsarchief Poperinge en de wielerclubs van Haringe, Reningelst en Poperinge. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.