Disneyland troef op slotfeestje van speelplein De Piepauw

Met kleurige ballonnen werden de kinderen verwelkomd op het slotfeest.
Michael Depestele Met kleurige ballonnen werden de kinderen verwelkomd op het slotfeest.
Speelplein de Piepauw heeft de laatste dag van de zomervakantie in stijl afgesloten. Naar jaarlijkse gewoonte werd het eindfeest georganiseerd.

"Dit jaar kozen we als thema 'Disney'. Het volledige plein en onze lokalen zijn in dit thema ingericht." De toegang werd voor de gelegenheid omgevormd tot een kasteel en de lokalen werden omgedoopt naar de films Toy Story, Alice in Wonderland, Belle en het Beest.. Een verkeersparcours werd uitgewerkt naar de films van Cars. "Onze animatoren zijn voor de gelegenheid Belle en het Beest, Alice uit Alice in Wonderland... Kindjes die verkleed zijn, worden getrakteerd op een verrassing", aldus eindverantwoordelijke Stijn Mareco.

Als prinses je tong uitsteken... moet kunnen.
Michael Depestele Als prinses je tong uitsteken... moet kunnen.

185 kinderen

Het eindfeest was een groot succes, maar liefst 185 kinderen kwamen feestvieren. "Dat zijn 50 kinderen meer dan vorig jaar. Al de ganse zomer zijn er meer kinderen dan vorig jaar. Het lijkt een trend in de streek." De kinderen leefden zich naar hartelust uit. "Het is super leuk! We zullen het speelplein missen nu we opnieuw naar school moeten", klinkt het bij enkele enthousiaste kinderen. (LBR)

Mickey Mouse was uiteraard ook van de partij.
Michael Depestele Mickey Mouse was uiteraard ook van de partij.
Er kon uiteraard ook nog volop geravot worden.
Michael Depestele Er kon uiteraard ook nog volop geravot worden.