Handdoekenproducent Clarysse opent vernieuwde winkel en heeft ambitieuze plannen

Het verkoopteam snijdt de taart aan met goedkeuring van sales manager Mieke Deprez en zaakvoerder Bernard Clarysse.
Joris Defour Het verkoopteam snijdt de taart aan met goedkeuring van sales manager Mieke Deprez en zaakvoerder Bernard Clarysse.
Op zaterdag 8 december opent de vernieuwde winkel van handdoekenproducent Clarysse op de Brugsesteenweg in Pittem. En de zaak heeft nog nieuwe plannen, zoals een nieuwe webshop.

“We willen de naam Clarysse verder als merknaam uitdragen en met onze vernieuwde winkel mikken we onder andere op een jonger publiek. Die zullen hier onze kwalitatieve producten rechtstreeks aan de bron kunnen kopen” zegt zaakvoerder Bernard Clarysse. “Als het publiek zelf niet komt, gaan wij tot bij hen. Vanaf januari gaan we ook van start met onze webshop.” Verder wil Clarysse ook pop-upwinkels openen in verschillende Vlaamse steden, met een eerste project in Knokke. Eens alles op volle toeren draait, zit er ook verdere uitbreiding aan te komen. Samen met het personeel werd de vernieuwde winkel officieel geopend met het aansnijden van twee taarten met daarop de foto’s van voor de werken en een foto van na de werken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.