Moderne inkomhal voor De Bemvoort

De nieuwe inkomhal van de sporthal.
Karolien Coenen De nieuwe inkomhal van de sporthal.
Als sluitstuk van de inspanningen om sportcentrum De Bemvoort te moderniseren, werd deze zomer de inkomhal aangepakt. Deze werd heropgebouwd in een moderne hedendaagse look.

De inspanningen van de gemeente aan de sportinfrastructuur in de Jeugdlaan moeten de energiefactuur reduceren en het comfort van de sporter verhogen. Het sportcentrum bestaat immers al ruim veertig jaar. Vorig jaar werd de cafetaria reeds aangepakt. De inkomhal was het laatste gedeelte van het complex dat gemoderniseerd moest worden. Hoofdmoot van de werken was de bouw van een nieuw onthaal. Die werd rolstoel- en kindvriendelijk. Twee TV-schermen zorgen voor de nodige informatievoorziening. Het onthaal kreeg een glasraam dat volledig rondom gaat. Dat vergemakkelijkt het toezicht op het in- en uitgaand verkeer van De Bemvoort. Ook de volledige inkomhal kreeg een schilderbeurt.

Volgens schepen van Sport Ann Van Dorpe (CD&V) kunnen klanten nu beter en duidelijker ontvangen en geholpen worden. “Ons sportcentrum is sinds jaar en dag de drukst bezochte ontmoetingsplaats van Overpelt en zal dat straks in het nieuwe Pelt ongetwijfeld ook zijn. Al die sporters en supporters verdienen een prachtige accommodatie en uitstekende dienstverlening. En dat begint uiteraard al bij het onthaal.”

De nieuwe inkomhal van de sporthal.
Karolien Coenen De nieuwe inkomhal van de sporthal.



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.