Druivenambassadeurs in de bres voor de Warmste Week

De huidige en gewezen (Vice-)Druivenambassadeurs slaan de handen in mekaar voor de Warmste Week.
Baert De huidige en gewezen (Vice-)Druivenambassadeurs slaan de handen in mekaar voor de Warmste Week.
De huidige Druivenambassadeur, Vicedruivenambassadeur en hun voorgangers slaan de handen in elkaar om geld in te zamelen voor de Warmste Week van radiozender Studio Brussel. 

Zo verkopen ze tijdens de culinaire kerstmarkt Wintermagie in Overijse op 16 december onder meer suikerwafels, borreltjes uit de Druivenstreek en druivensap. Daarnaast kunnen bezoekers ook bieden op diensten die de acht aanbieden. Zo kan er geboden worden op een professionele fotoshoot, een exclusief voetbalgadget en zoveel meer. In totaal zijn er acht unieke veiligen. De hoogste bieder gaat met de prijs naar huis.

Casa Magnolia

De opbrengsten van de veilingen en de verkoop aan het kraampje gaan via de Warmste Week naar Casa Magnolia, een nieuwe vzw die gezinnen met een kind met een levensbedreigende aandoening wil ondersteunen door enkele huistaken over te nemen. Leen Wouters is de huidige Druivenambassadeur, terwijl Melissa Derom de Vicedruivenambassadeur is. Maar ook hun voorgangers Mikel Hermo, Sven Vandyck, Gert Kumps, Mieke Van Overbeke, Sarah Vanpelt en Jeroen Vandenbussche doen mee.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.