RECHTZETTING: Fietser gewond na aanrijding bij Zandvoordebrug

Een ambulance bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis.
BBO Een ambulance bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis.
In de Zandvoordsestraat in Oudenburg is zaterdag iets over 17 uur een fietser onderuit gereden door een wagen. Het slachtoffer, een man (70) uit Zandvoorde, raakte gewond en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Na het ongeval bleef het slachtoffer de hele tijd liggen tot de ziekenwagen ter plaatse was. Voorbijgangers en de uitbaters van Brasserie ‘t Vielootje ontfermden zich hem en stuurden het verkeer door het tankstation Bolle. De man werd wel bij bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

Rechtzetting

In een eerdere versie van dit artikel stond verkeerdelijk dat de fietser langs het jaagpad reed, de Zandvoordsestraat zou oversteken en aangereden werd. Dat klopt echter niet. Het slachtoffer kwam vanuit Oudenburg, reed over de Zandvoordebrug en zou links afslaan in de Polder. Op dat moment werd hij langs achter aangereden door een auto die uit dezelfde richting kwam. 

Het slachtoffer is inmiddels deels ontslagen uit het ziekenhuis, maar moet nog een operatie ondergaan ten gevolge van het ongeval.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.