Inbreker maakt welgeteld 26 euro buit in sporthal

Archieffoto Sporthal Ter Beke in Oudenburg
Benny Proot Archieffoto Sporthal Ter Beke in Oudenburg
In sporthal Ter Beke in Oudenburg is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. De dief maakte een buit van welgeteld 26 euro, kleingeld uit de kassa van de kantoren. De politie is een onderzoek gestart met behulp van camerabeelden van in de sporthal.

“De inbreker drong de sporthal binnen via het nieuwe loket in aanbouw. Het raam werd pas vandaag geïnstalleerd en was voor het weekend dichtgemaakt met planken en sergeanten. De dief maakte de sergeanten los van buitenaf”, zegt sportfunctionaris Els Vandycke. De dief had vrije toegang tot de kantoren, al was de buit voor hem niet om over naar huis te schrijven. “Gelukkig bleef het verlies beperkt tot het kleingeld in de kassa en is er geen schade. Er is ook geprutst aan het raam van de cafetaria, maar de daar raakte hij niet binnen en is er evenmin schade”, aldus Els Vandycke. Op de beelden is te zien hoe hij omstreeks middernacht binnendringt. De politie spoort hem op.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.