E40 en A10 ondergaan dringende herstellingswerken ter hoogte van Oudenburg

A10
Google A10
Het Agentschap Wegen en Verkeer voert binnenkort hoogdringende herstellingswerken uit aan het asfalt op zowel de E40 als A10 autostrade ter hoogte van Oudenburg. 

Op woensdag 6 februari, telkens tussen 5 en 18 uur, wordt gewerkt aan het wegdek van zowel de E40 als de A10. Concreet wordt op de A10 richting Oostende, tussen kilometer 98,4 en 98,7, nieuw asfalt gegoten. Ook op de E40 in de richting van Brugge, ook ter hoogte van Oudenburg tussen kilometer 42,6 en 43, krijgt het wegdek een opsmukbeurt. Op beide plaatsen komt een trage rijstrook, de zones worden aangeduid met mobiele signalisatie, zo meldt het AWV. “We kunnen dringende herstellingswerken op een kwaliteitsvolle manier met warm asfalt uitvoeren, omdat het Agentschap Wegen en Verkeer bepaalde overeenkomsten afsloot met de asfaltcentrales”, zegt Dirk Vanhuysse van AWV. “De toplaag van het wegdek wordt afgefreesd en een nieuwe bovenlaag in warm asfalt aangebracht.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.