Het trouwcadeau van de vrienden pasgehuwd koppel: een muur van bierkratten

Repro DCRB

Er stond een koppel uit Ename een opmerkelijke verrassing te wachten bij hun thuiskomst van hun huwelijksfeest. Vrienden van Elias Lateur en Femke Capiau hadden de gevel van het huis aan de Martijn van Torhoutstraat verstopt achter een muur van bierkratten. Gelukkig hadden ze nog een doorgang gelaten, zodat de pasgehuwden de eerste huwelijksnacht toch in hun huisje konden doorbrengen.

Aan de ontmanteling van hun huwelijkscadeau zullen ze toch wat werk hebben.

Repro DCRB5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Van Durme

  Origineel cadeau en geplaatst met het nodige vakmanschap. Geen schrik alles is wel degelijk verankerd.

 • mich lee

  Die muur staat langs de straatkant. Hoe gaan ze reageren als die muur omver valt, op de rijweg met schade en eventuele slachtoffers? Of hebben ze daaraan niet gedacht?

 • Laetitia Dubois

  En dat moet komisch zijn zeker? Zulke vrienden heb je liever niet, maar nu weet dat koppel wie ze van hun vriendenlijst mogen schrappen, en aan wie ze de rekening voor het afbreken mogen sturen.

 • Maurice Boon

  Bij de eerste wind die opsteekt vallen er doden wanneer die toren van plastiek naar beneden komt.

 • heidi coussens

  300 bakken, da's een mooi cadeau. Als de flesjes er in zitten, 1350 euro. Als het lege bakken zijn, 630 euro. Daar wil je wel al een muurtje voor afbreken :-)