De superflister is hersteld

Politie in regio Oudenaarde toch nog gestart met flitsmarathon

De flitsmarathon duurt  nog tot zes uur morgenochtend.
Ronny De Coster De flitsmarathon duurt nog tot zes uur morgenochtend.
De politie van de zone Vlaamse Ardennen is uiteindelijk toch met de snelheidsmeter op pad om deel te nemen aan de nationale flitsmarathon van de federale en lokale politie.

Woensdagochtend leek het alsof die in de regio Oudenaarde in het water zou vallen, omdat de digitale flitser niet wou opstarten. De politie kon het toestel na contact met de fabrikant na de middag weer aan de praat krijgen. 

Intussen zijn de snelheidscontroles volop bezig:  onder meer aan de Oudenaardsestraat in Wortegem stond de digitale superflitser al opgesteld. De flitsmarathon duurt nog tot morgenochtend zes uur. De politie heeft de locaties gekozen op basis van suggesties van inwoners. 

De flitsvuilnisbak is hersteld en stond deze namiddag onder meer al in Wortegem.
Ronny De Coster De flitsvuilnisbak is hersteld en stond deze namiddag onder meer al in Wortegem.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chris delanghe

    een superherstelling voor de superflitser, en nu nog een superfactuur van de superhersteller op kosten van u en ik... dankzij het superbeleid van onze superpolitici.

  • Pieter Martens

    Was er vandaag geen vuilophaalronde? Hadden ze hem er mooi in kunnen donderen, of kunnen ze daar geen gasboete voor geven wegens sluikstorten.