Atelier Top organiseert workshops tekenen en theater

Atelier Top in Oudenaarde organiseert dit najaar onder de artistieke leiding van Gert Boullart twee workshops voor kinderen van de lagere school.

De eerste reeks 'Tekenen' start al op woensdag 19 september met een gratis proefles, maar er kan ook nog later worden ingeplugd.

De kids leven zich uit op het podium...
© Theater Top De kids leven zich uit op het podium...
... en aan de tekentafel.
© Theater Top ... en aan de tekentafel.

“De kinderen krijgen in deze workshop, dankzij de individuele begeleiding, snel de basistechnieken onder de knie. Er is zelfs een heuse initiatie in striptekenen. De tweede reeks begint op zaterdagnamiddag 13 oktober en dompelt de creatievelingen onder in de magische wereld van het theater. Dat zal eind januari dan uitmonden in een groot familieoptreden. Het aantal plaatsen is wel beperkt. We voorzien ook een gratis proefles. De creaworkshops kunnen, net als de theatervoorstellingen, ook geboekt worden voor een verjaardagsfeestje of schooluitstap”, licht Gert Boullart toe.

Meer info op het telefoonnummer 0475/24 28 67 en de website www.theatertop.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.