Ga naar de mobiele website
^ Top

15 extra medewerkers in nieuwe Lidl

Verkoopmanager Tom Broeckaert en filiaalmanager Liselotte Vermeulen waren gisteren nog druk in de weer met het vullen van de rekken.
Thomas Vandewalle Verkoopmanager Tom Broeckaert en filiaalmanager Liselotte Vermeulen waren gisteren nog druk in de weer met het vullen van de rekken.
Warenhuisketen Lidl opent vandaag haar nieuwe vestiging in het Frunpark in Bevere. Die is bijna een vierde groter dan de vestiging in de Beverestraat. "Daardoor hebben we nu twintig mensen in dienst, wat een verviervoudiging is", vertelt verkoopmanager Tom Broeckaert.

De vestiging van Lidl in de Beverestraat in Oudenaarde is vanaf vandaag gesloten. Klanten kunnen voortaan terecht in een veel ruimere winkelruimte in het Frunpark langs de Gentstraat, waar tot voor kort concurrent Albert Heijn gevestigd was.


"Het overnemen van de winkel was een opportuniteit", vertelt verkoopmanager Tom Broeckaert. "In De Beverestraat hadden we slechts 400 vierkante meter ter beschikking. Hier hebben we maar liefst 1.330 vierkante meter verkoopruimte. Dat biedt meer mogelijkheden. Zo hebben we nu een eigen bakkerij in de winkel en ook de groenten- en fruitafdeling is uitgebreider. In totaal kunnen we ruim 800 artikelen meer aanbieden." De grotere zaak is ook positief voor de tewerkstelling. "Nu hebben we 20 mensen in dienst, wat een verviervoudiging is. Onder hen ook zeven personeelsleden van Albert Heijn die we hebben overgenomen."

Minuut gratis winkelen

De deuren gaan deze morgen om 8.30 uur open. "Maar we raden de klanten aan om iets vroeger te komen", pikt filiaalmanager Liselotte Vermeulen in.


"Onder de eerste aanwezigen wordt een minuut gratis winkelen verloot en via een tekenwedstrijd voor kinderen zijn tickets voor Plopsaland te winnen. Tot slot zal iedereen bij onze foodtruck kunnen genieten van de verse keuken van Lidl en zijn er proevertjes." (TVR)

Meer over


Meld een bug