Weert trakteert op zaterdag 12 januari

Archiefbeeld nieuwjaarsdrink
Vertommen Archiefbeeld nieuwjaarsdrink
Op het Stationsplein in Sint-Joris-Weert vindt deze zaterdag vanaf 19 uur tot iets na middernacht Weert Trakteert plaats. Het is een gezellige nieuwjaarsdrink met en voor alle inwoners van Sint-Joris-Weert en omstreken. 

Het nieuwe jaar op gepaste wijze inzetten? Iets aan te kondigen of te delen met al je vrienden en buren? Als middenstander nog wat lokale reclame nodig? Of gewoon uit sympathie? Luid even de bel tijdens Weert Trakteert, doe een passende korte aankondiging in de micro en de drank zal wel volgen. De bar is open, het vuur wordt aangestoken, sfeervolle live-muziek en de middenstand die er een traktatie geeft... Werkelijk alle ingrediënten zullen er aanwezig zijn om het jaar op een gezellige manier in te zetten in het gezelschap van buren en vrienden. Zet een kaars op straat voor je vertrekt en zet Weert en flammes”, klonk het bij het organiserende Weert en Flammes.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.