Mysterieuze bossen: Lichtfeest in het bos

'Foto's Meerdaalwoud 
Credit: Désiré Vanautgaerden'
Désiré Vanautgaerden 'Foto's Meerdaalwoud Credit: Désiré Vanautgaerden'
Op zaterdag 24 november is het weer tijd voor het Lichtfeest in het bos van het Zoet Waterpark aan de Maurits Noëstraat in Oud-Heverlee. Met smakelijke winterkost aan het kampvuur is het heerlijk nagenieten van een mysterieuze avond in Meerdaalwoud.

“Lampionnen fonkelen in de schemering. De maan loopt bijna vol en blijft drijven op de vijvers. Glimwormen verlichten spannende belevenissen voor jong en oud. Een eigenaardig boswezen spuwt vuur en lokt je mee naar een geheimzinnige wereld”, met deze woorden wil de organisatie geïnteresseerden lokken naar dit lichtfeest dat die zaterdag begint om 16 uur en duurt tot 23 uur. 

Het is een initiatief van De Gezinsbond Oud-Heverlee en Sint-Joris-Weert in samenwerking met Bosk Buitensport en het jeugdhuis Joow. Dit evenement wordt eveneens warm ondersteund door de Gemeente Oud-Heverlee en Toerisme Vlaams-Brabant. Kinderen tussen drie en achttien jaar betalen drie euro, volwassenen moeten zes euro neertellen. Inschrijven en meer info kan via de lichtfeest.bosk.be 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.