Hoeilaartse burgemeester eregast op nieuwjaarsreceptie Open Vld

Receptie Open Vld Oud-Heverlee in de Sporthal van Haasrode
Vertommen Receptie Open Vld Oud-Heverlee in de Sporthal van Haasrode
Open Vld Oud-Heverlee organiseerde onlangs zijn nieuwjaarsreceptie in de sporthal van Haasrode, daarbij werden enkele bewoners van de gemeente gehuldigd. Dit gebeurde in aanwezigheid van Tim Vandenput, burgemeester van Hoeilaart en federaal parlementslid. 

Tijdens deze receptie werd hulde gebracht aan Armand Merckx uit Haasrode, die meer dan veertig jaar geleden de scholenveldloop in het leven riep. Voormalig schepen François Rentmeesters en Leona Boogaerts die lang actief was voor Fusiebelangen werden eveneens uitgebreid bedankt voor hun jarenlange inzet voor de partij en de inwoners van Oud-Heverlee. Open Vld heeft momenteel vertegenwoordigers in de gemeenteraad, Patrice Lemaitre en Fien Gilias, de kleindochter van de gehuldigde Leona Boogaerts. Tim Vandenput (achterste rij, eerste van links) was eregast van deze vrolijke bende en ging met plezier op de foto met Open Vld Oud-Heverlee en hun achterban.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.