Groen doet inspiratie op tijdens vakbeurs 'Openbare Ruimte'

Op de vakbeurs 'Openbare Ruimte' vond Groene schepen van ruimtelijke ordening Hanna samen met Aline en Lea heel wat inspiratie. foto rv
Vertommen Op de vakbeurs 'Openbare Ruimte' vond Groene schepen van ruimtelijke ordening Hanna samen met Aline en Lea heel wat inspiratie. foto rv
Op de vakbeurs ‘Openbare Ruimte’ op de Brusselse Expo deden Groene schepen van ruimtelijke ordening Hanna Van Steenkiste samen met partijgenotes Aline Massin en Lea Van Hoeymissen heel wat inspiratie om Oud-Heverlee groener, sportiever en aantrekkelijker te maken.

Zo probeerden ze op deze beurs vlakbij het Atomium uitgebreid de beweegbank, dat is geen toeval. Een exemplaar van IpItup zal immers nabij de ingang van onthaalpoort De Torenvalk neergeplant worden. Na enkele oefeningen zagen ze dat het goed was en trokken iets wijzer en vermoeider opnieuw richting Oud-Heverlee.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mark Binon

    Deze bank staat al van oktober aan parking Torenvalk...ik denk dat ze bij groen achterlopen