Gemeentelijke adviesraden zoeken invulling

Waar kan je als vrijwilliger in Oud-Heverlee aan de slag?
Vertommen Waar kan je als vrijwilliger in Oud-Heverlee aan de slag?
Burgers die hun steentje willen bijdragen aan de gemeentelijk beleid in Oud-Heverlee, kunnen zich engageren in de nieuwe adviesraden. Aan het begin van een nieuwe gemeentelijke bestuursperiode worden de adviesraden opnieuw samengesteld.

Iedereen is welkom om deel uit te maken van een van de adviesraden in Oud-Heverlee. De actieve adviesraden bestaan uit de volgende domeinen; Gecoro die de gemeente adviseert over dossiers van ruimtelijke ordening, de cultuurraad, de raad voor lokale economie, de seniorenraad, LOK (het lokaal netwerk rond kinderopvang red.), de sportraad, de verkeersraad, de wereldraad en MAR, een groep milieubewuste burgers die regelmatig samenkomen om het natuur- en milieubeleid te bespreken. Huidige leden van deze adviesraden moeten zich trouwens ook opnieuw kandidaat stellen.

Bezorg uw kandidatuur voor het domein naar keuze voor 31 januari. Wie deel wil uitmaken van de seniorenraad moet dat voor 15 januari laten weten. Dit kan via mail via secretariaat@oud-heverlee.be of door uw kandidatuur te bezorgen op het gemeentehuis op de Gemeentestraat 2, 3054 Oud-Heverlee.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.