Briljanten en diamanten jubilarissen gehuldigd

Jubilarissen in Oud-Heverlee. De diamanten en briljanten huwelijken
Vertommen Jubilarissen in Oud-Heverlee. De diamanten en briljanten huwelijken
In de gemeente Oud-Heverlee huldigden huidig burgemeester Alexander Binon (N-VA) en zijn schepencollege onlangs in het gemeentehuis in Vaalbeek de jubilarissen. Twee koppels vierden hun briljanten huwelijk of 65 jaar samen zijn. Zeven echtparen waren aan hun diamanten huwelijk of zestig jaar huwelijkstrouw toe.

Het echtpaar Leenaerts-Michiels, was net zoals het echtpaar Legrand-Geerens, uit Oud-Heverlee afkomstig en samen vierden ze 65 jaar huwelijk.

Bij de koppels die al zestig jaar gehuwd waren, waren er drie uit Oud-Heverlee zelf namelijk de echtparen Devroye-Devroey, De Coster - Schroeders en Schoolmeesters - Vanden Eynde. Uit Sint-Joris-Weert waren twee koppels aan 60 jaar huwelijksgeluk toe, de heer en mevrouw Haesendonck - Vonckx en het koppel Mercy - Vonckx. Uit Blanden en Haasrode waren respectievelijk de heer en mevrouw Goedhuys - Geullaume en de heer en mevrouw Augustyns - Nitelet aan het feest. Ze kregen van de gemeente ondermeer het boek “Uit het verleden van de gemeente Oud-Heverlee”, van de hand van Erik Martens, cadeaubonnen ter waarde van vijftig euro, provinciale herinneringsmedailles en uiteraard een mooie herinnering aan dit gebeuren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.