Bij ‘t Kursaal vieren ze liever het jaarbegin dan oudejaarsavond

café 't kursaal in blanden organiseert voor de tweede keer een oudejaarsavond, waarom zoveel werk daarin steken?
Vertommen café 't kursaal in blanden organiseert voor de tweede keer een oudejaarsavond, waarom zoveel werk daarin steken?
In Café ‘t Kursaal in het begin van de Bierbeekstraat in Blanden laten ze de nacht van oud op nieuw deels voor wat het is. Ze focussen zich liever op de avond nadien, de nacht van 1 op 2 januari, om het begin van 2019 feestelijk te vieren. Het is het tweede jaar op rij dat ze dit doen.

“Gezien het succes van de vorige editie, kon een tweede zeker niet uitblijven. Vanaf 19 uur wordt iedereen verwelkomd. De man aan de draaitafels is DJ bokke ook gekend als Bjorn Bokken. De heerlijk verwarmde tent zal er ook dit jaar staan. De top tentenbouwers van Party Professionals zorgen voor de bouw en de aankleding ervan is van de hand van Flowerstyle  uit Haasrode. Zoals vorig jaar zal er heel wat lekkers aanwezig zijn. Eerst en vooral de fantastische gin bar Gusto Spirits van Peter Daenens”, klonk het bij de organisatie van de feestavond.

Voor de hongerigen staat hippe foodbar Bon Hapart van chef Kevin Versin klaar voor verse soep en lekkere pasta. Welke soepen en welke pasta aan bod zullen komen, is nog even een goedbewaard geheim.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.