Opendeurdag Speedwear lokt bekende klanten

Anthony Kumpen en zoon Henri-Constant in de winkel van Wendy en Wim Eyckmans. Ook Wim en Wendy’s zoon Ean was van de partij.
Vanderveken Anthony Kumpen en zoon Henri-Constant in de winkel van Wendy en Wim Eyckmans. Ook Wim en Wendy’s zoon Ean was van de partij.
Bij Speedwear in Noorderwijk, een van de grootste shops in de karting- en autosportwereld, hebben ze succesvolle opendeurdagen achter de rug. Zelfs Tom Boonen en Anthony Kumpen kwamen een kijkje nemen.

Eigenaars Wendy en Wim Eyckmans zijn zeer tevreden met de opkomst, waar ook bekend volk tussenzat. Onder meer Tom Boonen en Anthony Kumpen kwamen shoppen bij Speedwear. “Het is één van de grootste winkels van ons land met de bekendste merken. Het is belangrijk om goed beschermd te zijn, daarom koop ik ook hier mijn materiaal”, zegt Anthony Kumpen. Tom Boonen zet zich ook wel eens achter het stuur van een racewagen. Speedwear verkoopt niet enkel kledij binnen de autosport, je kan er ook terecht voor onder andere helmen, banden, en bescherming voor het lichaam.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.