Links: Appartement te koop in de Lambrechtshoekenlaan in Merksem, prijskaartje: 295.000 euro. Rechts: Een hoekappartement op de Zeedijk in het Zoute, prijskaartje: 2.490.000 euro.
Volledig scherm
Links: Appartement te koop in de Lambrechtshoekenlaan in Merksem, prijskaartje: 295.000 euro. Rechts: Een hoekappartement op de Zeedijk in het Zoute, prijskaartje: 2.490.000 euro. © ERA vastgoed/Alex Dewulf

Op huizenjacht in Vlaanderen: van een ruim appartement in Merksem voor 295.000 euro tot één op de Zeedijk in Knokke voor maar liefst 2,5 miljoen euro

Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op huizenjacht in heel Vlaanderen met lokale vastgoedexperts. Deze week reizen we van het Antwerpse district Merksem tot Knokke, het epicentrum van het luxevastgoed in België.

  1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
    Spaargids.be

    De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

    Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.