Vier bestuurders betrapt onder invloed tijdens grote verkeersactie van de Oostendse politie

De politie kliste vier bestuurders onder invloed.
JHM De politie kliste vier bestuurders onder invloed.
De politie van Oostende hield zaterdagavond en –nacht een grote verkeersactie in de badstad. Vier bestuurders testten daarbij positief op alcohol of drugs.

Een 44-jarige Oostendenaar bleek net iets teveel op te hebben. Hij blies “alarm”, waarop hij z’n wagen voor drie uren langs de kant moest laten staan. Een 30-jarige man uit De Haan werd dan weer langs de kant gezet omdat hij reed zonder geldige verzekering. Ook hij legde een positieve ademtest af en moest z’n rijbewijs voor drie uren inleveren. Z’n niet-verzekerde wagen werd getakeld. Een 44-jarige bestuurder uit Oostende testte positief op drugs. Na zijn positieve speekseltest werd z’n rijbewijs voor vijftien dagen ingetrokken. Een 24-jarige Waal bleek tot slot ook meer dan een glas teveel op te hebben. Hij mocht z’n rijbewijs voor vijftien dagen inleveren na een positieve ademtest. Hij kon ook geen geldig verzekeringsbewijs voorleggen, waarop z’n wagen werd getakeld.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Joan Lute

    Als inwoner van Oostende kan ik helaas alleen maar vaststellen dat almaar meer chauffeurs de Troonstraat, Northlaan en Koningin Astridlaan als autosnelweg zien en van overstekende voetgangers 8 op 10 keer getracteerd worden op chauffeurs die in tegenstelling tot stoppen aan een zebrapad juist extra zwaar het pedaal indrukken zodat we amper kunnen oversteken zonder ons leven te riskeren.

Video