Nieuw concept van BNP Paribas Fortis geopend in de winkelstraat

Bnp Paribas Fortis opent een nieuw type kantoor in de Kapellestraat in Oostende Be.connected
Benny Proot Bnp Paribas Fortis opent een nieuw type kantoor in de Kapellestraat in Oostende Be.connected
BNP Paribas Fortis opende een nieuw kantoor in de Kapellestraat. Het is het eerste kantoor van de bank in Vlaanderen die werkt volgens een nieuw principe.

In Be.Connected zijn de traditionele loketten weggelaten en worden klanten geholpen op tablets waarmee ze zelf digitale verrichtingen kunnen uitvoeren. De bedoeling is om klanten te begeleiden waardoor ze eventueel in de toekomst zelf online verrichtingen kunnen doen. “Dat is weliswaar geen vereiste. Klanten blijven altijd welkom in ons kantoor voor vragen. Er zullen altijd drie medewerkers aanwezig zijn om klanten te helpen en te begeleiden”, licht Sylvie Delmeire , directeur kantorennet, toe. Het kantoor komt bewust in een drukke winkelstraat waar mensen vanuit gans België voorbijkomen. Het kantoor aan de overkant is tot 1 juni enkel open op afspraak. Vanaf 3 juni verhuist de dienstverlening van dit kantoor naar het kantoor in de Torhoutsesteenweg 356. “Hier kunnen mensen terecht voor alle expertise. Deze kantoor zijn vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.” In het nieuwe kantoor zijn ook twee vergaderruimtes die ter beschikking gesteld worden van verenigingen en bedrijven. Deze zijn enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van het kantoor. Die volgen de openingsuren van de winkels en zijn open van 10 tot 18 uur op weekdagen en van 11 tot 17 uur op zaterdag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video