Extra bagageband op luchthaven van Oostende

De nieuwe bagageband moet het comfort van de reizigers verhogen.
Benny Proot De nieuwe bagageband moet het comfort van de reizigers verhogen.
De internationale luchthaven van Oostende heeft een nieuwe bagageband in gebruik genomen, waardoor passagiers vlotter en sneller hun bagage kunnen oppikken. 

De passagiers van de TUI-vlucht uit Alicante kregen de primeur. In de aankomsthal werd een nieuwe bagageband geïnstalleerd. “Hiermee wordt de afhandelingscapaciteit bijna verdubbeld en zal de luchthaven de passagiers nog vlotter en sneller hun bagage kunnen overhandigen”, vertelt directeur Marcel Buelens. “De bagage kan vanuit twee verschillende bestemmingen gescheiden worden in de aankomsthal. Dit zal ongetwijfeld zorgen voor een nog efficiëntere doorstroming.” 

De bagageruimte wordt begin 2019 nog verder gerenoveerd. “Deze investering maakt deel uit van de verdere ontwikkeling van de luchthaven van Oostende.” De vertrekhal, de vernieuwde hal met kidscorner - die zich achter de veiligheidscontrole bevindt - de drank- en eetgelegenheid van Horizon, de taksvrije shop en de nieuwe ‘boardingzone’ kwamen eerst aan de beurt. “Alle investeringen worden uitgevoerd om de passagiersbeleving te verhogen”, besluit Buelens. “Dat komt het algemene kwaliteitsniveau van de reizigers ten goede. Ook de volgende jaren zal er nog verder worden geïnvesteerd in nieuwe infrastructuur.” 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • RITA LEYS

    De prijzen gaan ook de lucht in bv Tenerife heel duur van Oostende!!!!!