Cinema Storck haalt Matteo Simoni en Ruth Beeckmans naar Oostende voor vertoning ‘Trio’

Cinema Storck ontvangt de acteurs van de film Trio
rv Cinema Storck ontvangt de acteurs van de film Trio
Cinema Storck, het arthouse project van Filmfestival Oostende, is al aan het tweede werkjaar bezig. Dit jaar staan heel wat topfilms op het programma.

Je kan de komende maanden ondermeer Shoplifters van Hirokazu Kore-Eda en If Beale Street Could Talk van Barry Jenkins bekijken in Oostende. Cinema Storck probeert ook geregeld cast en crew van Vlaamse films naar Oostende te halen. Zo komen Matteo Simoni en Ruth Beeckmans voor een speciale vertoning van hun film Trio langs op 15 februari. Trio is een unieke langspeelfilm van de acteurs samen met Bruno Vanden Broecke. De film werd zowel door hen geregisseerd, geproduceerd als geacteerd. Op vrijdag 18 januari is er ook een speciale vertoning van Styx, van Wolfgang Fischer. Na de film komt Hubert Rubbens, organisator van Oostende voor Anker, langs voor een kort debat over de rechten en plichten van zeilers op zee en de vluchtelingenproblematiek.

Meer info en tickets vind je op www.cinemastorck.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.