Paintball, wandelen met alpaca's en Bellewaerde Aquapark
Volledig scherm
PREMIUM
Paintball, wandelen met alpaca's en Bellewaerde Aquapark © Paintball Oostkamp/sophie allegaar/Deleu

Ontdek hier de 73 leukste vakantietips voor kids in Vlaanderen: van het blotevoetenpad tot een speelparadijs in circusstijl

VlaanderenHet schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij de 73 leukste tips opgelijst in Vlaanderen. Leer vliegen als een vogel in Technopolis of leef je uit in het water op verschillende locaties in Vlaanderen.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.