Creatievelingen gezocht voor Olense Dag voor Amateurkunsten

Toneelgezelschap Het Vierde Oor (archieffoto) en Tejaterbende Oeps! hebben al een verrassing in petto.
Vanderveken Toneelgezelschap Het Vierde Oor (archieffoto) en Tejaterbende Oeps! hebben al een verrassing in petto.
Ben jij in je vrije tijd bezig met beeldende kunst, muziek, theater, poëzie, fotografie...? En zie je het wel zitten om daarmee naar buiten te komen? Kom dan op zondag 6 januari om 10 uur naar het WAK-café en verneem meer over de Olense Dag voor Amateurkunsten.

Na 23 jaar houdt de Week van de Amateurkunsten ermee op. Maar niet getreurd: Olen maakt er een eigen Dag voor Amateurkunsten van. Op zondag 5 mei vindt een bruisend evenement op het Pastoor Janssensplein in St.-Jozef-Olen plaats.

Tijdens het WAK-café op 6 januari, om 10 uur in ontmoetingscentrum De Vrede, verneem je alles over dit initiatief en kom je te weten hoe je er zelf actief aan kan deelnemen. Heb je zin om mee te doen, maar kan je niet naar het WAK-café komen? Neem dan contact op met de dienst Vrije Tijd.

Hou ook de Facebookpagina van het lokaal bestuur in de gaten. Tejaterbende Oeps! en toneelgezelschap Het Vierde Oor hebben alvast een mooie opwarmer in petto.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.