Bartel Van Riet zet mee schouders onder derde editie van ‘De Warmste Dag van Olen’

Marc Helsen, Bernard De Cannière, Eddy Hendrickx, Bartel Van Riet, Steve Romanus, Jan Dierckx en Stijn Avonds stellen ‘De Warmste Dag van Olen’ voor.
Vanderveken Marc Helsen, Bernard De Cannière, Eddy Hendrickx, Bartel Van Riet, Steve Romanus, Jan Dierckx en Stijn Avonds stellen ‘De Warmste Dag van Olen’ voor.
Binnenkort staat het Olens marktplein weer in vuur en vlam voor het goede doel. Op 16 december organiseren Bartel Van Riet en Stijn Avonds  nogmaals ‘De Warmste Dag van Olen’. Dit gratis festival bracht vorig jaar maar liefst 70.000 euro op voor het goede doel.

Dit jaar wil het duo hun winst graag nog hoger zien. Ook nu zal de opbrengst worden verdeeld onder Olivia Fund, vzw Kinderen in Nood Nepal en MS Liga Vlaanderen. Er zal muziek in overvloed aanwezig zijn van onder andere rockband Fenix, platengod Bushemi en nog enkele bands en dj’s. Stand-upcomedian Peter Hens zal de namiddag aan elkaar praten.

Ook aan de allerkleinsten werd gedacht. Er zal een verwarmde kinderanimatie-tent zijn met tal van knutselactiviteiten, vertellingen en grime.

Honger of dorst? Geen enkel probleem met een mastodont van een toog van wel 21 eet- en drankstanden. Meer info kan je vinden via de website www.dekarvanbartel.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.