Wisselbekers uitgereikt aan winnaars carnavalsstoet

De wisselbekers van de carnavalsstoet worden uitgereikt aan de voorzitters van Nie Geweun en Iejt en Geriejt.
Claudia Van den Houte De wisselbekers van de carnavalsstoet worden uitgereikt aan de voorzitters van Nie Geweun en Iejt en Geriejt.
De wisselbekers voor carnaval werden dit weekend uitgereikt aan de winnende groepen in buurthuis De Pallieter in Outer.

De winnaars werden na de stoet al bekendgemaakt, maar traditiegetrouw worden de wisselbekers pas twee weken later uitgereikt. Wim De Mil, voorzitter van carnavalsgroep Nie Geweun, mocht de beker in ontvangst nemen als winnaar in de categorie ‘Groepen met praalwagen’. In de categorie ‘Groepen zonder praalwagen’ ontving Stefaan ‘Geesken’, voorzitter van carnavalsgroep Iejt & Geriejt, de beker. Ook Stinkend Raujk kreeg een beker voor hun prestatie als prinsenwacht. De groep had dit jaar voor het eerst de prinsenwagen mogen ontwerpen.

De carnavalsstoet verliep dit jaar in uitzonderlijke weersomstandigheden, maar Pascal Carael, voorzitter van de Koninklijke Karnavalraad, benadrukte dat de carnavalisten fier mogen zijn op de stoet die ze brachten en bedankte hen voor hun inzet.

De wisselbekers van de carnavalsstoet worden uitgereikt aan de voorzitters van Nie Geweun en Iejt en Geriejt.
Claudia Van den Houte De wisselbekers van de carnavalsstoet worden uitgereikt aan de voorzitters van Nie Geweun en Iejt en Geriejt.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.