Ga naar de mobiele website
^ Top

Tienjarige Cis speelt openbare pingpongtafel officieel in

Cis speelt de nieuwe pingpongtafel samen met Carl Pauwels van TTC Ninove in.
Foto Van den Houte Cis speelt de nieuwe pingpongtafel samen met Carl Pauwels van TTC Ninove in.
De tienjarige Cis heeft de nieuwe openbare pingpongtafel die de stad tussen het Dr. Hemerijckxplein en het stadspark liet plaatsen officieel ingespeeld.

De outdoor tafeltennistafel kwam er op initiatief van Cis, die een brief had gestuurd naar het stadsbestuur met de vraag of de stad een pingpongtafel wou plaatsen in het stadspark. Na eerst tegen elkaar te spelen, nam Cis het samen met Carl Pauwels van TTC Ninove op tegen schepen van Jeugd, Lieven Meert (sp.a) en schepen van Sport, Marc Torrekens (Open Vld). Van TTC Ninove kreeg Cis overigens een jaar gratis lidmaatschap en een truitje van de club cadeau.

Openbaar

Ook TTC Ninove is blij met de pingpongtafel: "Hoe meer er getafeltennist wordt, hoe beter", zegt Erwin Vandendaele van TTC Ninove. "We spelen als Ninoofse tafeltennisclub in eerste provinciale, maar toch is tafeltennis nog niet zo bekend. Daarom is dit een leuk initiatief."


De club gaf ook nog een tafeltennisinitiatie. De tafel is openbaar, dus iedereen kan erop spelen. Pallet en balletjes wel zelf mee te brengen. (CVHN)

Meer over


Meld een bug