Tania De Jonge en Guy D’haeseleer opnieuw geliefden in ludieke afbeelding op sociale media

De afbeelding die op Facebook circuleert met Tania De Jonge en Guy D'haeseleer in de hoofdrol.
Facebook De afbeelding die op Facebook circuleert met Tania De Jonge en Guy D'haeseleer in de hoofdrol.
Burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) en Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer staan momenteel lijnrecht tegenover elkaar als politici, maar zijn vroeger nog jeugdliefjes geweest. Een ludieke afbeelding op Facebook speelt daar nu op in.

‘Ninoofse Lovestory’ is op de afbeelding te lezen. Er wordt de spot gedreven met het feit dat de politici die nu - letterlijk en figuurlijk - niet meer door dezelfde deur kunnen vroeger elkaars eerste liefje waren. Ze woonden toen op slechts vijftig meter van elkaar en groeiden samen op. “Dat was maar kalverliefde, hoor. Er was een feestje en haar ouders waren niet thuis. We hebben wat alcohol gedronken en er zal wel iets gebeurd zijn”, zei D’haeseleer eerder daarover al in het weekblad Humo. 

D’haeseleer en De Jonge schelen in leeftijd ook maar één dag. Ze lagen naast elkaar in de kraamkliniek. Dat de liefde intussen erg is bekoeld, is nog een understatement.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brent Van Renterghem

  Ik weet het zeker toen ik ze gisteren zag afgeven op hem, Tania is nog steeds stiekem verliefd!! Nu NVA kindjes maken ..

 • Hedwig Jacobs

  Oude liefde roest niet, gewoon afwachten.

 • hans Maddens

  Succes guy

 • Jacques Mertens

  Liefde is.. samen een chocomousse eten.

 • Anne Callebaut

  Guyken BOVEN,een van de tofste mensen die in Ninove rond loopt en is erg geliefd bij de bevolking en een echte volksmens. Guy als je weer opzij word geschoven leg dan Ninove zes jaar plat. Ze zal zes jaar op haar vingeren mogen fluiten.