Radio MIG start in Ninove met live-uitzending op jaarmarkt

De medewerkers van radio MIG tijdens de live-uitzending op de jaarmarkt van Ninove.
Claudia Van den Houte De medewerkers van radio MIG tijdens de live-uitzending op de jaarmarkt van Ninove.
Radio MIG heeft afgelopen zaterdag live uitgezonden van op de jaarmarkt in Ninove, waar de radio voortaan ook te beluisteren is via 106.2 FM.

"We zijn voortaan een streekradio in plaats van een lokale radio", zegt Jonas Vierendeels van radio MIG. De radio was al actief in Geraardsbergen, maar is voortaan ook te beluisteren in Ninove en Zottegem. "Er komen nieuwe programma's die gericht zullen zijn op heel de streek. Zo zal er elke maandag een actualiteitsprogramma zijn waarin we aan de slag gaan met het streeknieuws. Er zullen trouwens elk uur nieuwtjes uit de streek te horen zijn op MIG. Ook komen er regelmatig live-uitzendingen." De officiële start vond zaterdag plaats op de jaarmarkt in Ninove. "We zullen regelmatig naar buiten komen met onze mobiele studio om uit te zenden van op leuke evenementen. Op die manier willen we zoveel mogelijk tussen de mensen staan. "

Radio MIG is in Ninove te beluisteren via 106.2 FM of via radiomig.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • greet haelterman

    Dikke proficiat en veel succes toegewenst aan de dj's van radio MIG.....dat is nu eens een prachtig initiatief en heel leuk voor alle inwoners van Ninove en deelgemeenten....te weten wat er allemaal gebeurt in ons NINOF..... Vrijdag op ons kubbveld gelegen achter de sporthal , naast de beachvolley velden, vindt er een toernooitje plaats tussen de talrijke leden die we al hebben in ons clubje....ik zou zeggen : zak maar eens af tot daar