Nieuwe snoep- en geschenkenwinkel opent in stadscentrum

Jeroen Wiggeleer en Kelly Verschaeve in hun nieuwe winkel in Ninove.
Foto Claudia Van den Houte Jeroen Wiggeleer en Kelly Verschaeve in hun nieuwe winkel in Ninove.
Jeroen Wiggeleer en Kelly Verschaeve openen drie jaar na de start van hun nostalgische snoepwinkeltje 't Dorpshuys in Denderhoutem nu ook een moderne snoep- en geschenkenwinkel in Ninove.

'Candy & Giftsstore' opent op donderdag 21 september in de Lavendelstraat. Je vindt er meer dan 150 soorten snoep, snoeptaarten, snoepgeschenken, koekjes en chocolade, waaronder ook gluten- lactose- en suikervrij assortiment. Daarnaast heeft de winkel ook een groot assortiment wenskaarten en biedt het kleine geschenken, zoals knuffelbeertjes of leuke gadgets aan.


"De gifts zijn een beetje vergelijkbaar met wat je vroeger in de voormalige 'Games & Gifts' en 'La Carterie Claudia' vond", vertelt Wiggeleer. "We verkopen ook allerlei soorten ballonnen. Kinderen kunnen ook hun verjaardagsfeestje vieren in onze winkel, waarbij we een workshop 'snoeptaarten maken' aanbieden. Met gekoelde dranken, chips en candybars mikken we ook op scholierenn. We hebben ook geschenkenmanden op maat en een klein assortiment gin. Onze winkel in Denderhoutem blijft overigens bestaan." Jeroen en Kelly organiseren van vrijdag 29 september tot zondag 1 oktober een openingsweekend met een drankje en proevertjes. Info en webshop op www.candyandgifts.be.


(CVHN)